20% SLEVA S KÓDEM: GLAMIDAYS20 - JEN DNES!

Hodnocení obchodu

4,9 63 hodnocení
5
61x
4
1x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
PI Avatar autora Petra Ivanišová | 8.10.2021
Naprostá spokojenost ❤️ Určitě chválím i to, že fotí zboží na sobě a člověk má alespoň přehled o tom jak zboží vypadá. I přes to, ze jsem komunikovala s obchodem o víkendu, paní neváhala i večer zjsitit zda je zboží případně ještě skladem. Takže i o svém volném čase, si udělají čas. Balení i přání na balíčku je super! Žádná uměla nálepka děkujeme ale poděkování od ❤️. Zboží bylo úhledne zabaleno a dáreček ve formě žvýkačky taky udělá radost. Rada a vřele doprocuji a tesim se na další obchudky.
K Avatar autora Karla | 16.9.2021
Skvělý obchod! Okamžité zaslání šatů při objednání na poslední chvíli, úžasné balení a milé přání na balíčku! Skvělý eshop, určitě neobjednávám naposledy a moc děkuji
DD Avatar autora Denisa Davídková (Administrátor) 16.9.2021
Kaji, moooc děkujeme! Těšíme se na Vás třeba zase příště ❤️????
A Avatar autora Alina | 15.7.2021
Všechno pořádku děkuju vám moc to je hezký????????????????????????????????????????????
A Avatar autora Alina | 21.6.2021
???????????????????? Na 1000% ????
Avatar autora | 27.4.2021
+ Krásné zboží a super komunikace s obchodem ;-)

Avatar autora | 25.4.2021
Super obchod, vyborna komunikacia, spokojnost.
Avatar autora | 30.3.2021
Bála jsem se objednávky protože se musí platit předem na účet. Obchod komunikoval a vše dorazilo v pořádku, originální vysačky. Dodací lhůta je trochu delší. Objednávala jsem 19.3. a přišlo 30.3. Myslím, že to ale není u každého zboží, já osobně jsem měla věci co teprve museli objednat ze skladů v USA, pokuď mají zboží na prodejně věřím že dodací lhůta je určitě kratší. Určitě si v brzké době zase něco objednám!
Avatar autora (Administrátor) 23.10.2021
Dobrý den Lucinko, velmi si vážíme Vašeho hodnocení a jsme moc rádi, že jste spokojená! :-) Budeme se na Váš těšit třeba zase příště. Vaše Módní Nebe
Avatar autora | 21.3.2021
Objednal jsem zboží s termínem dodání do 10ti pracovních dní. Nyní je to 10 pracovních dní, celkem 15 dní a zboží nikde. Zboží jsem samozřejmě hned v den objednání uhradil. Když jsem se po 12 dnech dnech zeptal na stav mojí objednávky, tak jsem dodnes neobdržel žádnou odpověď. Ptal jsem se na tom samém e-mailu, přes který mi odpověděli během pár minut, když jsem se dotazoval na nějaký detail ke zboží. Tak tahle tedy NE!!!
Avatar autora (Administrátor) 23.10.2021
Velice se omlouváme, nedostali jsme se v pátek k e-mailům z důvodu uzavřených školek a o víkendu nepracujeme, jsme s rodinami. Bohužel kvůli mutaci koronaviru je nyní u pár zásilek zdržení na celnici i po cestě, prosíme o strpení, v pondělí bychom měli expedovat, samozřejmě s dárečkem k nákupu, velmi nás tato skutečnost mrzí - i samozřejmě tato jediná negativní recenze. Děkujeme za pochopení, Módní Nebe
Avatar autora | 8.3.2021
Nakupovala jsem zde poprvé a jsem moc spokojena. I když v podmínkách bylo že zboží bude doručeno a později byla jem moc překvapená dorazilp brzy.
Avatar autora | 19.12.2020
+ Komunikace se zákazníky
+ Snaha o spokojenost zákazníků
+ Ochota a péče

Rada bych ocenila pristup obchodu k moji zasilce. Pres problemy s dorucenim moji objednavky v teto Covidni dobe, obchod stale udrzuje komunikaci a snazi se o kompenzaci zpozdeni. Velice si teto ochoty a snahy vazim a tesim se na svoji zasilku.
Avatar autora (Administrátor) 23.10.2021
Dobrý den paní Barboro, velmi nás mrzí, že za více jak 3 roky našeho e-shopu jsme obdrželi 1. dá se říci negativní recenzi. Velmi nás mrzí Vaše zkušenost s námi, o to víc, že zrovna v této době, ale bohužel v této Covidí době objednává ONLINE celý svět, a nebylo v našich silách ohlídat skladové zásoby externího partnera, proto jsme Vás co nejdříve kontaktovali, zda byste si nevybrala jinou barvu, nakonec jsme se tedy domluvili a pro Vás jsme zboží z USA objednali s tím, že opět započala ta 10 denní lhůta pro doručení zboží k Vám, ovšem ovlivnit rychlost přepravních společností se bohužel v této době nedá, na všech balíkách z USA máme zadanou expresní dopravu. U Vaší zásilky je tedy nyní zpoždění 1den, uděláme však MAXIMUM, aby od nás zásilka odešla jak nejrychleji to půjde. Věřte, že v našem zájmu není zásilky odesílat se zpožděním. Ještě jednou se omlouváme, ale bohužel neovlivníme práci přepravních firem, které mají zásilky na starost. Děkujeme za recenzi, jen s ní bohužel nemáme jak naložit, tahle doba opravdu není ovlivnitelná ani jedním z nás.
Avatar autora | 12.11.2020
+ vše OK a včas

Avatar autora | 6.10.2020
+ rychlé a bezproblémové jednání

Avatar autora | 19.6.2020
Super vše
Avatar autora | 17.6.2020
+ rychlé vyřízení objednávky
+ rychlé a spolehlivé dodání zboží

Oceňuji rychlou komunikaci, objednání a spolehlivé dodání
Avatar autora | 2.6.2020
+ Rychlá komunikace
+ Rychlé vyřízení požadavku
+ Krásné oblečení, nové kolekce
- Žádné

Těším se na další nákup!
Avatar autora (Administrátor) 23.10.2021
Kamile, velmi děkujeme a budeme se na Vás těšit! :) Módní Nebe
Avatar autora | 21.5.2020
+ Cena
+ Kvalita výrobku

Avatar autora | 6.4.2020
Obchod doporučuji, rychlé doručení, krásně zabaleno, k tričku TH byla dokonce i papírová taštička, která přišla také nepomačkaná. Byl to dárek pro přítele a udělal mu velkou radost. Velikost také seděla, tričko je z příjemného materiálu. Nemám co vytknout.
Avatar autora | 3.4.2020
Velice příjemné a férové jednalní. Doporučuji
Avatar autora | 26.1.2020
+ Rychlost
- Vše v pořádku

Avatar autora (Administrátor) 23.10.2021
Dobrý den, děkujeme za hodnocení, na kterém nám velmi záleží. Mrzí nás však, že jsme přišly o 30% skrze zvoleného dopravce Česká pošta. V dotazníku jste byl nespokojený s dobou dodání. Vaši objednávku jsme expedovali a předali přepravci následující pracovní den po vytvoření objednávky, delší zdržení balíčku na poště nás mrzí. Pro příště zkusíme doporučit třeba DPD, mají kvalitnější služby. Děkujeme
Avatar autora | 9.12.2019
E shop je přehledný, což je velké plus. Módní nebe semnou komunikovalo a bylo přívětivé a ochotné mi poradit. Jsem naprosto spokojený s kvalitou produktů, akcí soutěží i cen. Za mě 5 hvězd.
Avatar autora (Administrátor) 23.10.2021
Dobrý den, velmi děkujeme za kladné hodnocení, moc si toho vážíme. Budeme se na Vás těšit třeba zase příště. Módní Nebe

Doporučujeme dokoupit