Hodnocení obchodu

4,9 59 hodnocení
5
57x
4
1x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 27.4.2021
+ Krásné zboží a super komunikace s obchodem ;-)

Avatar autora | 25.4.2021
Super obchod, vyborna komunikacia, spokojnost.
Avatar autora | 30.3.2021
Bála jsem se objednávky protože se musí platit předem na účet. Obchod komunikoval a vše dorazilo v pořádku, originální vysačky. Dodací lhůta je trochu delší. Objednávala jsem 19.3. a přišlo 30.3. Myslím, že to ale není u každého zboží, já osobně jsem měla věci co teprve museli objednat ze skladů v USA, pokuď mají zboží na prodejně věřím že dodací lhůta je určitě kratší. Určitě si v brzké době zase něco objednám!
Avatar autora (Administrátor) 13.5.2021
Dobrý den Lucinko, velmi si vážíme Vašeho hodnocení a jsme moc rádi, že jste spokojená! :-) Budeme se na Váš těšit třeba zase příště. Vaše Módní Nebe
Avatar autora | 21.3.2021
Objednal jsem zboží s termínem dodání do 10ti pracovních dní. Nyní je to 10 pracovních dní, celkem 15 dní a zboží nikde. Zboží jsem samozřejmě hned v den objednání uhradil. Když jsem se po 12 dnech dnech zeptal na stav mojí objednávky, tak jsem dodnes neobdržel žádnou odpověď. Ptal jsem se na tom samém e-mailu, přes který mi odpověděli během pár minut, když jsem se dotazoval na nějaký detail ke zboží. Tak tahle tedy NE!!!
Avatar autora (Administrátor) 13.5.2021
Velice se omlouváme, nedostali jsme se v pátek k e-mailům z důvodu uzavřených školek a o víkendu nepracujeme, jsme s rodinami. Bohužel kvůli mutaci koronaviru je nyní u pár zásilek zdržení na celnici i po cestě, prosíme o strpení, v pondělí bychom měli expedovat, samozřejmě s dárečkem k nákupu, velmi nás tato skutečnost mrzí - i samozřejmě tato jediná negativní recenze. Děkujeme za pochopení, Módní Nebe
Avatar autora | 8.3.2021
Nakupovala jsem zde poprvé a jsem moc spokojena. I když v podmínkách bylo že zboží bude doručeno a později byla jem moc překvapená dorazilp brzy.
Avatar autora | 19.12.2020
+ Komunikace se zákazníky
+ Snaha o spokojenost zákazníků
+ Ochota a péče

Rada bych ocenila pristup obchodu k moji zasilce. Pres problemy s dorucenim moji objednavky v teto Covidni dobe, obchod stale udrzuje komunikaci a snazi se o kompenzaci zpozdeni. Velice si teto ochoty a snahy vazim a tesim se na svoji zasilku.
Avatar autora (Administrátor) 13.5.2021
Dobrý den paní Barboro, velmi nás mrzí, že za více jak 3 roky našeho e-shopu jsme obdrželi 1. dá se říci negativní recenzi. Velmi nás mrzí Vaše zkušenost s námi, o to víc, že zrovna v této době, ale bohužel v této Covidí době objednává ONLINE celý svět, a nebylo v našich silách ohlídat skladové zásoby externího partnera, proto jsme Vás co nejdříve kontaktovali, zda byste si nevybrala jinou barvu, nakonec jsme se tedy domluvili a pro Vás jsme zboží z USA objednali s tím, že opět započala ta 10 denní lhůta pro doručení zboží k Vám, ovšem ovlivnit rychlost přepravních společností se bohužel v této době nedá, na všech balíkách z USA máme zadanou expresní dopravu. U Vaší zásilky je tedy nyní zpoždění 1den, uděláme však MAXIMUM, aby od nás zásilka odešla jak nejrychleji to půjde. Věřte, že v našem zájmu není zásilky odesílat se zpožděním. Ještě jednou se omlouváme, ale bohužel neovlivníme práci přepravních firem, které mají zásilky na starost. Děkujeme za recenzi, jen s ní bohužel nemáme jak naložit, tahle doba opravdu není ovlivnitelná ani jedním z nás.
Avatar autora | 12.11.2020
+ vše OK a včas

Avatar autora | 6.10.2020
+ rychlé a bezproblémové jednání

Avatar autora | 19.6.2020
Super vše
Avatar autora | 17.6.2020
+ rychlé vyřízení objednávky
+ rychlé a spolehlivé dodání zboží

Oceňuji rychlou komunikaci, objednání a spolehlivé dodání
Avatar autora | 2.6.2020
+ Rychlá komunikace
+ Rychlé vyřízení požadavku
+ Krásné oblečení, nové kolekce
- Žádné

Těším se na další nákup!
Avatar autora (Administrátor) 13.5.2021
Kamile, velmi děkujeme a budeme se na Vás těšit! :) Módní Nebe
Avatar autora | 21.5.2020
+ Cena
+ Kvalita výrobku

Avatar autora | 6.4.2020
Obchod doporučuji, rychlé doručení, krásně zabaleno, k tričku TH byla dokonce i papírová taštička, která přišla také nepomačkaná. Byl to dárek pro přítele a udělal mu velkou radost. Velikost také seděla, tričko je z příjemného materiálu. Nemám co vytknout.
Avatar autora | 3.4.2020
Velice příjemné a férové jednalní. Doporučuji
Avatar autora | 26.1.2020
+ Rychlost
- Vše v pořádku

Avatar autora (Administrátor) 13.5.2021
Dobrý den, děkujeme za hodnocení, na kterém nám velmi záleží. Mrzí nás však, že jsme přišly o 30% skrze zvoleného dopravce Česká pošta. V dotazníku jste byl nespokojený s dobou dodání. Vaši objednávku jsme expedovali a předali přepravci následující pracovní den po vytvoření objednávky, delší zdržení balíčku na poště nás mrzí. Pro příště zkusíme doporučit třeba DPD, mají kvalitnější služby. Děkujeme
Avatar autora | 9.12.2019
E shop je přehledný, což je velké plus. Módní nebe semnou komunikovalo a bylo přívětivé a ochotné mi poradit. Jsem naprosto spokojený s kvalitou produktů, akcí soutěží i cen. Za mě 5 hvězd.
Avatar autora (Administrátor) 13.5.2021
Dobrý den, velmi děkujeme za kladné hodnocení, moc si toho vážíme. Budeme se na Vás těšit třeba zase příště. Módní Nebe
Avatar autora | 4.12.2019
+ Rychlé dodání
+ Skvělé ceny
+ Dobrá komunikace

Avatar autora (Administrátor) 13.5.2021
Dobrý den, velmi děkujeme za kladné hodnocení, moc si toho vážíme. Budeme se na Vás těšit třeba zase příště. Módní Nebe
Avatar autora | 24.11.2019
+ Rychlé dodání
+ Dobrá komunikace s obchodem

Avatar autora (Administrátor) 13.5.2021
Dobrý den, velmi děkujeme za kladné hodnocení, moc si toho vážíme. Budeme se na Vás těšit třeba zase příště. Na e-mail Vám zasíláme slevu na Váš příští nákup jako poděkování :) Módní Nebe
Avatar autora | 21.10.2019
+ Obrovska ochota pri vyberu
+ Rychlost moznosti vyzvednuti
+ Krasne zbozi
+ Skvela komunikace

Naprosto skvely servis pri vyberu, konecne eshop kde jsou ochotni premerit obleceni a poradit s vyberem aniz by mel clovek pocit ze obtezuje. Moznost osobniho vyzvednuti jeste tyz den. Za me super
Avatar autora (Administrátor) 13.5.2021
Dobrý den, velmi děkujeme za kladné hodnocení, moc si toho vážíme! Budeme se na Vás těšit třeba zase příště! Módní Nebe
Avatar autora | 15.10.2019
+ Ceny
+ Výběr
+ Komunikace!
+ Vyřízení objednávky
+ Odeslání zboží
+ Zásilkovna
+ Zabalení balíčku

Avatar autora (Administrátor) 13.5.2021
Dobrý den, velmi děkujeme za kladné hodnocení, moc si toho vážíme! Budeme se na Vás těšit třeba zase příště! Módní Nebe
Nahoru
60 položek celkem

Doporučujeme dokoupit